Певач је недавно био у нарушеним односима да бившом колегиницом и певачицом Аном Севић, са којом има ћерку Лорену. Ситуација није била боља ни са Марином Гагић са којом има сина Алексеја. Насрећу, после ступања у брак са Катарином, са бившим женама је изгладио односе. 

Марина је сада открила како је Алексеј реаговао када је чуо да ће постати брат. Истакла је да је мали да би схватио колико је велика ствар у питању: 

Фото: АТА имагес

 

- Алексеј је мали и не може још увек да покаже праве емоције, али мислим да му је драго. И треба да му буде драго, ипак је то сестра, треба да јој се радује и да сутра проводи време са њом.

Лазић је на прослави рођендана колегинице Алексасндре Младеновић истакао да је "добар са свим својим бившим женама", а Марина је потврдила његове речи.

- Нека наш однос остане баш какав јесте сада. За сада смо у нормалним и добрим односима и тако ће остати све док су обе стране за ту опцију. Само треба да се задржи овакав однос. Не да се претерује, нисам за ту опцију, али да комуникација буде коректна због детета. Ништа више од тога. Сада виђа дете редовно и све је најнормалније - прича она.

Певач је прошле године изјавио да је звао Марину и сина на свадбу, а она је тада то демантовала:

- Нисам била ни позвана, то је нормална ствар, не бих ни ишла, морају да се знају неке границе. То је Анина ствар и нећу да се мешам, у сваком случају свима желим све најбоље и нећу опште ништа лоше да коментаришем.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: