Ацо је наиме просто обожавао „Формулу 1“ и редовоно је пратио ткре ових болида како на малом екрану тако и уживо на сатазама, а омиљени возач био му је Михаел Шумахер.

Фото: АТА имагес

 

Али након што је седмоструки шампион у овом спорту доживео 2013. године тешку несрећу на скијању од које се никад није опоравио, за Пејовића овај спорт више није био исти.

-Пратио сам и ноћима нисам спавао све док је Михаел Шумахер возио. Од момента када се њему десило то што се десило никад више нисам гледао, јер је он био мој фаворит. Он је био за мене недостижан и недодирљив, и био је највећи од свих по мом мишљењу – рекао је Пејовић.

Фото: ЕПА

 

Певач је открио и да је био велики фан прослављеног возача из тима Ферарија и да је као и други ватрени обожаваоци куповао бројне сувенире који су га асоцирали на легендарног Шумија.

-Код мене кући стоје заставе, кошуље, ранчеви и друге ствари из Фераријевог бокса које сам понабављао кад год сам негде ишао. Од тада више и не гледам те трке ни на ТВ-у ни уживо – признао је Пејовић за Гранд и објаснио због чега је баш Шумахер, а не неки други возач „Формуле 1“ био његов миљеник.

-Волео сам његов начин вожње који је био помало и безобразан, а био је и шмекер – додао је Пејовић.

Гранд