Бацимо поглед на неке знакове хороскопа који су, према звездама, често посесивни и склони љубомори.

Шкорпија

Шкорпија је знак дубоких емоција и страсти, али и интензивне посесивности. Заљубљене Шкорпије желе све или ништа, а њихова љубомора може бити неподношљива. Шкорпије прате сваки партнеров корак, тражећи знакове нелојалности и манипулације. Партнери Шкорпија често се осећају као да су под микроскопом, гушећи се у њиховој потреби да контролишу све аспекте везе.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Лав је рођен за драму, а у љубавним везама жели сав партнеров фокус. Лавови партнери морају бити њихови највећи обожаватељи, а ако то није случај, постају невероватно љубоморни. Его Лавова тешко подноси партнерове успехе, а њихова посесивност се манифестује кроз жељу да партнер буде сав њихов свет.

Девица

Девица тежи савршенству у свему, па и у љубави. Девице анализирају сваки партнеров недостатак стварајући слику „идеалног“ партнера. Љубомора код Девице јавља се из страха да ће их партнер разочарати или напустити јер нису довољно добре. Иако Девице желе добро својим партнерима, њихове константне критике и посесивна потреба да партнер испуњава њихове високе стандарде могу изазвати велике напетости у вези.

FOTO: Vikipedia

 

 

Близанци

Близанци су друштвени и духовити, али иза те фасаде често се скрива несигурност. У љубави се Близанци плаше да ће их партнер напустити, што их може учинити посесивним и љубоморним. Близанци партнера гуше својим промењивим емоцијама и потребом за константном комуникацијом и потврдом. Партнери Близанаца морају бити спремни на емоционалне ролеркостере и неуморно уверавање да их Близанци неће изгубити, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО: