Атрактивна водитељка јутарњег програма, је након развода од Војислава истакла да ће њен муж који ће се појавити у будућности бити имућан и да ће имати све што пожели. Може се рећи да је предвидела садашњост, јер Драган испуни све што она жели и чува је као мало воде на длану. 

- Ја сада када теби причам о мом другом мужу и као да га видим, али њега нема, још га нисам упознала, а тачно знам какав ће бити. Овај дечко са којим сам била до скоро, ја сам знала да он то није. Мој други муж ће бити моћан човек, он неће бити из Србије, нашег је порекла, али живи у иностранству. Ја ћу бити све време у авиону, ја то знам, ја ћу на посао долазити авионом да одрадим емисију. Мој муж ће бити попут мужа Сандре Мељниченко. Он ће или да се бави нафтом или ће имати ланац ресторана и кафића, неко ће мислити да сам луда, али то ће бити тако - рекла је Јована, међутим иако Драган нема ланац ресторана и кафића, има ланац пекара, веома је успешан и богат, баш као што је Јована и прижељкивала.

 

 

Јована је једном приликом дала заклетву под Острогом, а како је у раније истакла за "Стар" оно што обећа то и испуни: 

- Тамо што ја обећам, ја то не смем да прекршим. Ако тамо кажеш да више нећеш да пушиш, више не смеш да запалиш цигарету, јер ако прекршиш више нећеш моћи да дођеш. Причам све из искуства. Ја сам обећала да у животу никад нећу варати и обећала сам да никада никоме нећу бити швалерка. Заклела сам се оног момента када сам имала највише проблема, највише непристојних понуда, заклела сам се да бих спасила себе. После развода колико сам имала тих нечасних понуда, нисам се ја случајно зарекла. Ја сам морала да спасем себе.

- Ја нисам пушач, али сам умела тако да запалим по цигарету, и ја сам под Острогом рекла да нећу више да пушим, међутим, прекршила сам то и целе три године нисам могла да одем на Острог. Или је пукла гума на путу, или ми се десило нешто да не могу да кренем, и онда сам отишла у цркву и обећала да нећу више никада пушити, само да ми дозволи да дођем до Острога.

БОНУС ВИДЕО: