На дете је налетео возач путничког аутомобила марке „пежо“ и оборио је на коловоз. Према незваничним информацијама, девојчица је лежала на путу без свести до доласка екипе Хитне помоћи власотинчаког Дома здравља.

Она је хитно превезена у Ургентни центар лесковачке Опште болнице. Како сазнајемо, тренутно је свесна и комуникативна, а у току је дијагностика задобијених повреда.

- Девојчица А.М., стара 13 година, је примљена у 10.15 часова. Свесна је и комуникативна. Урађене су лабораторијске анализе, скенер и све што је неопходно по траума протоколу. Доктор се, на основу тога, изјаснио да нема прелома ни других озбиљнијих повреда. Предстоји јој преглед од стране неуролога и хирурга када ће бити донета одлука хоће ли бити задржана на посматрању или ће бити отпуштена на кућно лечење - казао је др Небојша Димитријевић, директор лесковачке Опште болнице.

У лесковачкој Полицијској управи нам је речено да је до саобраћјане незгоде дошло око 9.40 часова и да је том приликом повређено тринаестогодишње дете, а да се степен повреда утврђује.

Нема званичних потврда навода да је до саобраћајне незгоде дошло у близини пешачког прелаза.

БОНУС ВИДЕО: