Битка ће бити веома напорна и тешка. Шејла Зонић, којој је менторка највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић вечерас важи за највећег фаворита у такмичењу.

Шејла већ успешно наступа, кренула је у џез клубу, а онда прешла и на концертне дворане. Она је школовани певач.

– Тада након што сам држала те часове певања све је прешло на онлине наставу и мени су се и ти ангажмани смањили. Ја приводим магистрарски рад крају а немам пара да то платим. Ту су ми сестре прискочиле у помоћ. Једна ми је платила кирију три месеца а друга ми је платила све што је требало за тај факултет. Мени је то био пораз, јер ја сам неко ко је навико да све што жели сам да исфинансира. Тада су кренули панични напади и анкциозност. Осећала сам се као да немам никога. Овамо једем пиринач и кечап, тада сам заволела тај кечап који прије нисам волела (смех), јер нисам могла да тражим од својих јер је отац био болестан, а и сама сам хтела и факултет и да живим ван свог родног места.

Ријад Рахмановић, већ се такмичио у "Звездама Гранда". Млади певач је познат по извођењу народних песама. У међувремену је упловио у брачне воде, а сада тврди да у његовом брку нема љубоморе. 

-Да се разумемо, љубоморе нема, ни са једне ни са друге стране, јер једно другом вјерујемо безгранично, али то ће бити наше прво мало дуже брачно одвајање. Али, недавно ми се десила једна заиста необична или хајдемо рећи ружна ситуација и то баш од пријатеља, који је уз то још и ожењен- рекао је недавно певач.

Младу певачицу карактерише посебна боја гласа, а током првог учeствовања, Антонија се повукла из такмичења. Многи су тада били у шоку. 

Млада певачица била је у центру скандала јер је била у вези са Адмиром Арнаутовићем Шмрком, менаџером репера Бубе Корелија и Јале Брата, који је био ухапшен по налогу Тужилаштва Босне и Херцеговине, у септембру 2022.

БОНУС ВИДЕО: