Сада је Саша Поповић сумирао утиске након финалне вечери и открио да је ове године оборен рекорд по броју гласова.

- У понедељак ћемо на нашем порталу објавити резултате гласања и то за сваког такмичара, односно такмичарку! У последњих десет година синоћне финале било је најмасовније када је реч о гласању, али и најбројније будући да смо имали чак 20 феноменалних финалиста.

На крају, он је додао да задовољан избором публике и додао да нема сумње да је пред Зонићевом блистава каријера.

Фото: АТА имагес

 

 

- Народ је рекао своје, ми смо као продукција прездовољни самом организацијом. Честитам Шејли још једном, апослутно је заслужила да се нађе на трону, честитам и њеној менторки Цеци - рекао је за "24седам" Саша Поповић који се на финалној вечери појавио са штакама.

Не само да је освојила срца жирија и публике својом изванредном вокалном способношћу и сценским наступом, већ је позната и по томе што је најобразованија кандидаткиња која се икада такмичила у овом популарном музичком шоу који постоји преко двадесет година.

Шејла је рођена у Немачкој, али се брзо преселила у Сански Мост где је провела читаво детињство, али је њена љубав према музици била евидентна још од малена. Похађала је музичку школу где је савладала основе музичке теорије и певања. Њена посвећеност образовању није се зауставила на томе. Након завршене средње музичке школе, Шејла је уписала Музичку Академију у Сарајеву где је наставила да усавршава своје знање. Дипломирала је с највишим оценама, а њени професори често су је хвалили као једну од најперспективнијих младих музичких уметника своје генерације.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: