Док је копала, приметила је врх металне кутије. "Шта мислите шта је ово?" упитала је пратиоце у видеу на свом ТикТок профилу.

Хана је напоменула да јој је отац сугерисао да би то могао бити преминули кућни љубимац, али је изразила наду да то није случај. "Обично људи то закопавају на крају баште или га кремирају, зар не?" додала је.

Коментари на њен видео су се низали, са људима који су давали различите предлоге о томе шта би кутија могла садржати.

Неки су се шалили да је у питању закопано благо, други су мислили да је то временска капсула, док су неки упозоравали Хану да не отвара кутију.

Ипак, њена знатижеља је превагнула и желела је да сазна шта се крије у њеном дворишту. Нажалост, оно што је открила било је управо оно чега се плашила.

У следећем видеу, Хана је открила да је у кутији пронашла мртвог кућног љубимца.

,,Као што су неки људи рекли, био је то мртав кућни љубимац. Сада сам потресена јер сам то морала да видим. Провела сам последња два сата копајући и затим сам скинула поклопац, који је био распаднут. Кутија је била прилично велика, али унутра је све било мокро и гњецаво, са туш завесом и флис декама.''

@hannahlouisetea Hopefully this is nothing sinister 😰 Any guesses what this mystery box in my garden is? #garden #gardening #digging #homerenovation #diy #mysterybox #mystery #wtf ♬ original sound - 💚 Hannah 🇬🇧 ➡️ 🇺🇸

,,Нисам хтела да гледам, али морала сам. Био је то нечији пас. Разговарала сам са комшијама који су познавали особу која је раније живела овде, и рекли су ми да је имао пса који је преминуо пре пар година.'' испричала је Хана видно потресена.

Хана је признала да не зна шта да ради са остацима. Претражила је интернет и нашла компанију која би могла уклонити остатке за њу, али то би морала да плати.

,,Веома је уобичајено да људи закопавају своје кућне љубимце у баштама. Нажалост, неки људи не могу да приуште кремацију. Вероватно бих и ја морала да урадим исто са својим љубимцем.''

,,Међутим, мислим да је ово било закопано превише плитко, и то одмах поред мог задњег врата, што није била најмудрија одлука. '' закључила је Хана.

БОНУС ВИДЕО:

https://video.novosti.rs/hronika/video/11118-voz-naleteo-na-automobil-kod-loznice-teska-saobracajna-nesreca