Ана Дабовић открила је да је трудна по други пут те да ће ова година за њих бити обележена једним важним датумом.

- Нисмо могли ни да замислимо да ће друга беба доћи тако брзо, али смо Илија и ја пресрећни. Не могу да кажем да су прва три месеца трудноће била тешка, али није било ни лако, јер сам још увек дојила Милу. Међутим, сада се стварно добро осећам, а термин ми је око мог рођендана, који је 18. августа. Још увек не размишљамо о томе како ће Мила реаговати кад беба стигне, али ћемо се трудити да ужива уз њу. Пошто много тога већ разуме, објашњавамо јој да ће ускоро добити сестру.

Фото: Н. Параушић

 

 

На шаљива питања како Црногорац реагује кад чује да ће добити другу ћерку, која често слуша, Ана одговара:

- Кажем да имам најбољег и најнормалнијег мужа на свету. Ја сам мислила да би било лепо да после девојчице добијемо дечака, али је Илија рекао: "Ако будемо желели још деце, ствараћемо их, али не због пола већ због – деце". Пресрећан је. Важно је да смо сви заједно живи и здрави. Често кажем - "само изаберите правог партнера и ваш живот ће ићи у правом смеру"

Ана и Илија ни једног тренутка нису имали дилему где ће се родити њихова друга ћерка. Она ће, баш као и Мила, свет угледати у Монпељеу.

- Прво искуство је било толико дивно, да је моја једина жеља да се понови. Била сам веома задовољна односом лекара и сестара, који је пун поштовања и стрпљења, као и условима. Немам ни најмању замерку. Будући да је од седмог месеца трудноће за лет авионом потребна препорука гинеколога, стално се консултујемо. Сигурно је да желим да што дуже будемо у Херцег Новом, али кад он каже да је крајње време да кренемо, идемо у Француску и - чекамо бебу. (смех)

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: