Легенда музичке сцене је брзо нашла купца за некретнину, али где му је нови дом тренутно - није познато.

Један од највећих уметника приватност држи у тајности, па је само најближи круг људи досад био упућен у то да се са женом Александром и наследницама Уном и Ларом преселио.

Здравко је најпре живео на Дедињу, где је продао кућу, након чега је купио вилу у мирном делу престонице, у близини Бановог брда.

Чолић се наводно одлучио на промену животног простора због тога што су поштоваоци његовог лика и дела често долазили на врата и желели да се упознају с њим и фотографишу, а то је трајало годинама.

Фото: Н. Фифић

 

 

Ова вила окружена је зеленилом, а испред ње је велико двориште са две капије и под високим мерама безбедности, што Чола никад није истицао у јавности.

- Чола јесте велика звезда, али живи живот као сваки други грађанин. Миран, тих, породичан и једноставан. Још за време короне је размишљао да прода кућу и то је недавно и реализовао. Желео је да промени средину и, чим је рекао пријатељима да има намеру да се сели, купца је брзо нашао. Додуше, претходних година је у више наврата имао понуде за кућу, али то је учинио тек кад је он сматрао да је прави тренутак. Чола води рачуна о свему. Иако га познајем, овога пута нисам упућен у то где се са Чукарице преселио. Сада иде лепо време, боравиће или у Босни и Херцеговини, или негде на приморју - каже саговорник и додаје:

- О његовом кретању током летње сезоне зна само породица. Сигурно је да ће имати неколико наступа на Црногорском приморју, па ће свакако спојити лепо и корисно и одморити се. Свакако, ако у новом дому има нешто да се сређује или реновира, то ће бити готово до јесени, кад се Здравкова породица буде вратила у Београд.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: