Шок! То је можда најбоља реч која би описала гест Илијане Бодловић која је својој радници Дражани Палац поклонила ни мање, ни више него аутомобил, мерцедес новије производње, црвене боје ког је Дража, како је зову њени пријатељи и познаници из родних Груда, сањала, пише Вечерњи лист.

Илијана или Ана, како је од миља зову, је за своју радницу, а надасве пријатељицу Дражу казала како је била уз њу и онда кад ова није имала ништа. Истина је да је Илијана, као и свако ко креће у предузетничке воде, имала тежак почетак, али једнако тако је својом енергичношћу и жељом да њене клијенткиње на фитнесу остваре жељени резултат, брзо привлачила пажњу јавности, а онда је у пандемији интерес за тренинзима "експлодирао".

Пројекат "Нови живот" који је Ана уз подршку најближих сарадница покренула, данас је један од најпопуларнијих фитнес пројеката не само у БиХ већ и шире.

- Кад боље размислим, прича око аута је почела пре отприлике три месеца. Ана ме тад питала кад ми је рођендан, а чим ми је поставила то питање знала сам да спрема нешто. Јер воли да изненађује људе, кад год је некоме из тима рођендан, она припреми катеринг, балоне, дарове, да човек осети чар рођендана и ево да размишљам о неком великом дару, неки максимум би био мобилни, али ја се нисам замарала тиме, већ сам се фокусирала на посао - прича за Вечерњи лист Дража.

Фото: Фејсбук принтскрин/Drazana Palac

 

А пре отприлике месец дана креће сама у акцију куповине аута.

- Рекла сам свом дечку да ћу променити ауто и замолим га да нађе у Немачкој оно по мојој жељи, а то је тај црвени мерцедес који сам виђала код једне породице у Грудама и стварно ми је изгледао фантастично. И он пронађе ауто какав сам ја сањала. Казала сам му да ћу отићи у банку и распитати се о кредиту и ако буде све у реду пријатељ из Немачке би видео ауто и ми бисмо га након тога узели. Такође, и шефици сам рекла да сам нашла себи ауто и да ћу дизати кредит и она ми је честитала, али како је био тренинг нисмо пуно комуницирале.

Након два дана дечку опет спомињем ауто, да је моја коначна одлука да дигнем кредит и купим га, међутим он ми је рекао да је продат. Било ми је жао, но није крај света, а у том тренутку док је мени било жао, ауто је већ био купљен за мене - прича Дража с осмехом на лицу.

Фото: Фејсбук принтскрин/Drazana Palac

 

Она и даље није предосећала да се нешто спрема.

- Био је тренинг и Ана ми говори о "Новом животу" да кренем с њом како бисмо направили изненађење Ивани и Влатку, који ће се венчати. Изашли смо, али сви су почели да певају и скандирају: "Драже, Драже". И ја сам почела да плачем јер сам видела тај ауто за који ми је дечко рекао да је продат.

 

 

 

 

Изненађењу није било краја, а ни данас нисам свесна свега - прича она.

(Вечерњи лист)

БОНУС ВИДЕО: