Он се огласио најпре на Инстаграму фотографијом када је показао како изгледа, а онда и снимком на Тиктоку где је поручио да једва чека пратиоцима да исприча шта му се све издешавало.

Пре тога на Инстаграму је написао:

- Воли брат! Хвала на бригинаријуму.

ФОТО: Притнскрин Инстарам gasttozz

 

- Напокон. Ја не знам да ли да се радујем. Срце ми лупа 600 на сат. Шта се све десило, зашто је овако дуго трајало, шта се десило унутра, кога сам упознао, какве сам све болести избегао и колико људи је умрло док сам битисао тамо једва чекам да вам испричам. Јављати се нећу никоме. Трема ме хвата.

Жив сам, здрав сам. Све ћу да вам испричам - рекао је Гастоз уз видео са аеродрома у Београду.

 

 

- Једино кривично дело због ког је и ухваћен је прекорачење дужине боравка од дозвољеног. Претресом куће у којој је живео нађена је мала количина тих неких печурака, због којих је одмах платио казну 20 евра, али је проблем била виза. Онда, док је био у притвору "закачили" су га тамошњи празници када установе нису радиле, па разне правне заврзламе. Најбитније да је стигао кући - рекао је Куриров извор, а та сазнања потврдио је Гастозов пријатеља и адвокат Денис Куртовић.

- Тачно је, Ненад је стигао у Београд. Добро се осећа. Све је трајало дузе него што смо очекивали, али најбитније је да је он са нама.

БОНУС ВИДЕО: