Биба је додирнуо Јовану уз коментар да би могао да јој помогне да се ослободи порока - цигарета.

- Частиће ме ваљда Жељко (ако то око остављања цигарета буде радило) - прокоментарисао је Биба Струја у програму уживо.

- Престаћу да пушим и без овога. Грозно... Ја јесам сумњичава, али кад дође тај додир, морам вам рећи да сам ја гола вода. Врло необично искуство - рекла је Јована.

Фото: Принтскрин Јутјуб/К1 Телевизија

 

 

Он је додао да помаже људима и код обољења штитне жлезде.

Најпознатија жива „паранормална“ појава у Србији, Славиша Пајкић, познат по естрадном надимку Биба Струја, човек који наводно проводи и акумулира струју, баца варнице и „лечи“ људе електрошоковима, суочио се са једноставним и отрежњујућим разрешењем практично свих својих „електричних мистерија“ које већ деценијама шокирају телевизијску публику и које су га увеле у Гинисову књигу рекорда више пута.

Објашњена је чак и једна од његових најпознатијих тачака, где у рукама држи две металне виљушке прикључене на напон од 220 В и пржи виршлу, а затим је, као и све остале, тачку поновио један од научника, добивши виршлу једнако испржену...

Иначе, Биба важи за живи феномен, који може да држи голе жице под напоном и да му ништа не буде, прави је проводник електричне енергије и може да издржи изузетно високе напоне.

Биба је свој таленат открио још као тинејџер па је у суштини цео свој живот посветио истраживању електричне енергије и њеном проучавању.

БОНУС ВИДЕО: