Харис Џиновић и његова бивша супруга Мелина развели су се пре неколико месеци после 22 године брака, а о њиховом разлазу и даље се пише и прича.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

Певач је, након што се развео од Мелине, износио детаље њихове приватности и изјавио да је погрешио само зато што јој је све дозвољавао и финансирао, те да га је мајка његове деце искоришћавала финансијски.

Сада је његов колега Хасан Дудић истакао да је на страни Џиновића, али му је и замерио то што је Харис супрузи пребацио за све што јој је дао.

- Ја сам "давао", шта то некога интересује. Харис треба да буде свестан чињенице да је много старији од ње, ја сам у сваком случају на његовој страни, али није у праву. Давао си својој жени, али требало је да знаш, 30 година си старији од ње, за очекивати је да ће да нађе млађег партнера. Жена је у најбољим годинама, али родила му је сина и ћерку - рекао је Хасан, па открио шта жене, попут Мелине која је доста млађа од Хариса, захтевају у браку:

- Мађе жене траже да будеш активан, да их "пеглаш" и волиш - шокирао је певач изјавом за "Радио Светски".

Фото: Новости

 

Иначе, Харис је недавно истакао да је спреман на нову љубав, иако има одређене захтеве.

 - Ја сам сада слободан мушкарац, емотивно доступан. На мене остављају утисак лепе и паметне жене, нема их превише. Мора бити нормална. Мора да има савест, да има толеранцију, да буде радна... Љубав може бити и додир руке, и кад се заврши у кревету. Жене морају да имају став! Сви људи би требало да имају став - рекао је он за "Прву".

Информер