- Раније сам причала о томе да сам знала да ме Шијан вара, тако је било одувек. Мушкарци нису могли да се задрже поред мене иако су губили главу за мном. Знала сам за неке који су ме варали, причам о времену кад сам била девојка, па онда наовамо. Мушкарци су увек лудели за мном, али некако нисам умела да их задржим поред себе. Сад сам решила да се бацим у промет, шта би ми фалило?! Кад сам могла раније да трпим да ме варају, могу бар да уживам сад на начин на који ми прија - каже Гоца и даље објашњава да не може да нађе тип мушкарца какав би јој одговарао јер много времена проводи код куће:

- Стално сам с унучићима и децом, тако да нема баш много места и прилика где могу да нађем некога. Опет кажем, није ме то доскоро ни занимало, али што да себи не дам шансу. О томе сам причала и с другарицама. Сви се слажу да је нормално да жена буде испуњена на том плану ма колико година да има.

Фото: АТА имагес

 

Злата ме саветује да нађем дечка

Божиновска је потом објаснила да је на ову тему причала и с другарицом Златом Петровић, која је посаветовала да је време да опет нађе некога.

- Мени је и Злата рекла: "Гоцо, ма теби треба неки фрајер! Је л' се сећаш како сам их ја мењала, па шта ми фали! Свако се смири у неком тренутку, нема у томе ништа лоше, али ја знам да сад највише волиш унучиће." Ту се слажем с њом. С друге стране, то сам већ причала, мушкарци су увек сумњали да сам ја та која вара, а то није тада имало везе с истином. Никада нисам била таква жена. Верна сам до коске и то много ценим. Безобразна јесам била, нисам била слатка. Одем код другарице, пијемо кафу, а дечко ме зове и пита: "Где си", ја кажем да сачека да изађем из ресторана, а ја седим у собним папучама и пиџами. То сматрам неком својом незрелошћу, али то нема везе ни са каквом преваром. Од свих мушкараца с којима сам била највише сам волела Шијана и то ће тако да остане. Он је за мене био принц на белом коњу.

Република