Осумњичени је на саслушању изнео своју одбрану. Након саслушања тужилаштво је судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да Немањи Ш. одреди притвор да не би утицао на сведоке, поновио кривично дело у кратком временском периоду, као и јер је за дело које му се ставља на терет прописана казна затвора преко десет година, а начин извршења или тежина последице кривичног дела су довели до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

 
Осумњиченом се наредбом о спровођењу истраге на терет ставља кривично дело тешко убиство, за које је запрећена казна затвора од најмање 10 година или доживотни затвор.
 
Постоје основи сумње да је Немања Ш 21. јуна у вечерњим часовима, након вербалне расправе, рукама и ногама нанео више удараца С.Р. по телу, као и најмање један ударац у пределу главе чврстим предметом, услед којих повреда је оштећена преминула.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Такође се сумња да је Немања Ш. континуирано од заснивања ванбрачне заједнице у претходних 10 година, злостављао С.Р, тако што ју је тукао, понижавао, контролисао њено кретање, дружење и располагао њеним новчаним приходима.

Пријатељица сада покојне С. Р. каже да је она била предивна особа коју су сви волели и поштовали. Неутешне комшије рекле су за "Блиц" да је ухапшени Н. Ш. био патолошки љубоморан.

- Радила је на високој позицији у једној познатој компанији. Подједнако су је волеле и колеге и пословни сарадници. Живела је на Вождовцу у свом стану. Нажалост, њен невенчани супруг ју је психички злостављао годинама, много тога јој није дозвољавао, све је желео да контролише - причају комшије покојне жене за "Блиц".

Фото: Shutterstock / ата

 

 

Увиђај је обавило Више јавно тужилаштво у Београду, по чијем налогу је тело послато на обдукцију. На лице места одмах је изашло више патрола полиције, а потом су дошли и форензичари.

С. Р. (50) која је пронађена синоћ мртва у стану на Вождовцу је сестра мужа водитељке Ане Пендић Радош.

(Новости/Блиц)

БОНУС ВИДЕО: