Од недавно се у медијима пронела вест да се водитељки удвара један познати спортиста и да је решен да је освоји.

Водитељка није желела да коментарише ове наводе, али извор тврди да је за њу посебно загрејан један познати фудбалер који има своје додатне бизнисе.

- Јовани су се и раније набацивали мушкарци из разних друштвених сфера. Она је све само не клише. Па знам и кад је радила емисије, слали су јој разне поруке, цвеће, бомбоњере, али нешто није реаговала. Колико сам испратила, једно име се баш често провлачило на букетима и поклончићима, рекао је извор и додао:

- Знам да ми је привукло пажњу јер је то наш познати фудбалер. Игра преко, за познат клуб, а има неке озбиљне послове са стране, баш је у лови. Сигурно је видела шта је и од кога, али то никад ни са ким не прича. Видела сам једну цедуљицу на којој је писало нешто у фазону: "Ти, ја, моја оаза и свако јутро са мирисом на цвеће'. Зове је код себе ваљда у кућу, а она тек купила стан, сређује га, баш ће да се сели код другог. Фудбалери нису њен тип мушкарца, она се пали на мозак, истакао је извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

Подсетимо, Јеремићка је недавно признала да је одлучила да прекине са спекулацијама о разводу и признала је да је љубав са Милошевићем престала и да је спремна на ново поглавље у животу.

- Како бисмо ставили тачку на све спекулације, трачеве и дезинформације, заједно и у договору смо донели одлуку да обавестимо јавност да смо, након четири године брака, одлучили да се разведемо. Истина је да већ неко време не живимо заједно, али је исто тако и истина да смо нас двоје у одличним и пријатељским односима и да нам је обома на првом месту срећа наше ћеркице Лее, рекла је пре неколико дана Јована.

(Свет)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".