Слађана Ђорђевић, познатија као Буцка, била је прва и најпопуларнија плус сизе звезда Гранда која је после такмичења успела да смрша више од 40 килограма.

Буцка је током учешћа у најгледанијем музичком шоу освојила симпатије публике како због талента, тако и због самоуверености коју је имала са вишком килограма.

Ипак, Буцку је пољуљало када је из медија сазнала да је избачена из Гранда.

- Медији су свашта писали, разне неке неистине, мене је то јако болело. Ја сам из новина сазнала да сам избачена из Гранда. Количина мог шока је тада била невероватна, писало је да сам избачена из Гранда. Покушавала сам да добијем информације, знала сам да ништа нисам скривила, апсолутно стојим иза својих речи и дела - испричала је она тада.

- Било ми је криво, али сам тада себи рекла боље је да не знам. Ја сам захвална Богу што сам се 2016. године вратила у Гранд продукцију, дочекана сам на најбољи начин, никада нисам сазнала да ли је истина и не желим да копам по томе – рекла је Буцка и додала:

- Поносна сам што сам учествовала у „Звездама Гранда“, тада ме је народ упознао и сви су се чудили зашто певачица има сто киограма. Да није било тако, нико не би обратио пажњу на мене, то је мени и Саша рекао, „Немој Буцка да плаћеш“. Хвала му заиста на тим речима, био ми је заиста велика подршка.

После такмичења и делимичне медијске илегале, Буцка се посветила свом изгледу и смршала више од 40 килограма.

- Ја се трудим да и даље задржим тај надимак Буцка, али ради се на каријери, физичком изгледу и на новим песмама. Апсолутно мислим да је то неопходно, мени је било потребно време да сазрим и да схватим шта је то шта ја желим од моје каријере и сада сам то дефинитивно схватила- рекла је тада певачица о открила како је успела да смрша 40 килограма.

- Теретана и тренинзи су задњих неколико година код мене неизоставни део, ево неколико месеци сада колико припремам нове песме и око снимања мало сам утањила са тренинзима. Само кажем себи да ми недостају тренинзи и тај осећај да ме боле мишићи.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: