Мића је открио да је новац од хонорара гледао паметно да уложи, као и да се придржавао правила како не би добијао велике новчане казне.

- Никад нисам био расипник у животу, тако да је мени учешће у ријалити програмима само донело добро. Нисам никад добијао велике казне јер сам поштовао правила. Увек сам гледао да задржим цео хонорар недељни и да то оде на уштеду. Улагао сам у некретнине, у неке трајне ствари. Нисам пуцао на кафане и провод или на силиконе, како већина девојака ради, па после кукају што ништа нису зарадиле. Притом на казне оду велике суме и шта си онда урадио. Зарадио сам ја добре паре, али нећемо о цифрама - рекао је Мића, а цимери су га помно слушали. 

Као дугогодишњи учесник ријалити програма, Мића је у континуитету био присутан на екранима, а једном приликом одлучио је да проговори о заради од учешћа у "Задрузи".

Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

- Ја сам у ријалитију за врло мале паре. Питајте лажне милионере колико су узели пара. Боли ме глава од њихових лажи. Ја сам интелигентан човек и пре сам за једну скромну, добру плату, која те чека кад изађеш из ријалитија, него да тражим милионе, а изађем без жуте банке. Е, њима се то дешава. Ја сам задовољан. Тих десет плата на камату, буде плус и нека награда, ето добио сам кола, јавну промоцију, па све то вреди. Да сам у спољном свету, потрошио бих паре, добио корону и не бих имао шта да радим. Ја јавно питам све ове што се бусају хонорарима, где су им ти милиони? Немају ни куће ни кућишта, а причају приче за малу децу. Па, на сплавовима ти вајни богаташи из ријалитија скупљају по 1.000 динара да плате рачун. Више од њих 30 у задње две сезоне нису добили ни динара, све отишло на казне - казао је својевремено.

БОНУС ВИДЕО: