Певачица Милица Павловић недавно је одржала концерт у Арени у Загребу, након којег је дала изјаву за медије. После концерта, који је трајао три сата, наша певачица признала је да је слаба на хрватски језик и да јој "врло лако попусте кочнице" кад га чује.

Фото: АТА имагес

 

- Ја кад чујем тај хрватски језик, када они крену у ту причу, врло лако могу да попустим, попусте ми кочнице врло лако - започела је Милица, па додала:

- И доста мојих најбољих другарица је било у вези са момцима из Хрватске. Ја нисам, али не значи да једног дана нећу бити. Оне како су ми рекле, фатални су. Преносим шта оне кажу - додала је Милица, пренела је "Прва ТВ".

 

 

Да је певачица слаба на Хрвате, говори и чињеница да јој је1 већина плесача на наступима из суседне земље, а како каже, после три велика концерта је остала без динара.

- Сад немам ни динара. И торбицу сам почела да остављам. Није ми жао ниједног динара. Док год се будем бавила овим послом, радићу га или како треба, или нећу никако. Повући ћу се и посветићу се сеоским радовима и раду у штампарији са својим оцем. Кад немам пара, питам пријатеље или менаџера за позајмицу и брзо то вратим. Нисам особа којој треба много. Знам које лекове треба да попијем да ме не боли глава сутра кад почну да стижу фактуре - испричала је Милица за медије након концерта у Загребу.

Република