О неуспеху репрезентације говориле су бројне јавне личности, међу којима је и певач Драган Којић Кеба који је утакмицу синоћ пратио са креативним директором "Гранда" Сашом Поповићем.

Кеба каже да су навијали из срца за наше Орлове, али је ватренији у навијању био Поповић, који је се у младости професионално бавио фудбалом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ватренији навијач је од мене мој комшија Саша Поповић, гледали смо утакмицу заједно синоћ на екрану од десет квадрата. Једва сам га спречио да не полупа тај телевизор. Рекао сам му "Ало, бре човече, чекај мало". Знао сад да је ватрени навијач, али је синоћ био ватренији од мене, рекао је Кеба за Курир.

Фото: Профимедиа

 

 

Многи су након меча кривицу за пораз у групној фази такмичења "свалили" на селектора Драгана Стојковића Пиксија, а и Кеба је имао посебну поруку за њега.

Фото: Профимедиа

 

 

- Драган Стојковић Пикси је мој пријатељ. Мени је жао што ћу рећи неке речи, али мислим да није на најбољи начин успоставио контролу. Ја сам шеф параде, ви... Мислим да ту фали сарадње да се зна ко је ко, казао је Кеба.

БОНУС ВИДЕО: