У мору добрих остварења велику пажњу јавности привукли су "Калкански кругови" чија се трећа сезона недвано емитовала на Суперстар каналу. Ова мрачна мистерија привукла је велику пажњу јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Вреле сцене Војина и Наташе

Једну од љубавних линија која се ослања на емоције из прошлости носе главни јунак Војин Ћетковић као Дејан Матић и Наташа Нинковић у лику Вере Јаковљевић.

Њихова љубавна прича привукла је велику пажњу јавности, нарочито због врелих сцена које су снимили. Страствене сцене на каучу натрерале су многе да се запитају да ли се иза свега крије нешто више.

 

 

Нажалост, фанови су остали разочарани будући да су њих двоје кумови и добри пријатељи.

Наташа Нинковић и Војин Ћетковић познају се још од ФДУ, где су студирали у истој класи професора Владимира Јефтића. Тада су се и спријатељили, а касније је Наташа заједно с Николом Ђуричком, кумовала на венчању Војина и Слободе Мићаловић. После је Ћетковић био кум Наташиним синовима Луки и Матији.

- Ми смо, чини ми се, били скромни у тим маштањима. Живело се од данас до сутра, имали смо огромну страст и љубав према позиву пре свега, али и високе стандарде у смислу шта радити и како. Битнија је била суштина од спољњег фолклора - рекла је Наташа за ТВ Екран на питање да ли су тада, као студенти, могли да предвиде свој успех.

 

 

Кроз серију су се провукле и аутентичне слике њих двоје из студентских дана.

БОНУС ВИДЕО: