Водитељка Сања Маринковић у новом издању емисије "Магазин Ин" угостила је тренера за лични раст и развој Синишу Убовића, певачице Наду Обрић, Снежану Бабић Снеки, Сандру Африку и певача Емира Ђуловића.

Овим поводом, Сања Маринковић поразговарала је са гостима о сумњама и несигурностима које су имали кроз живот.

Фото: АТА имагес

 

 

- Којим сумњама ми треба да престанемо да мучимо себе, које су највеће сумње.

- Да престанемо себе да малтретирамо страховима шта ће да буде...Ми себе тероришемо мислима о нечему што би евентуално могло да се деси, а највећи број страхова се не оствари - рекао је Синиша.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ево пример један...Пред ове операције силне, шаљу ме код неуропсихијатра. Имала сам три карцинома, на три различита места, ниједан није имао везе с другим, прорачун је последњи пут био да ми је остало месец до месец и по живота...Ја одем, оно сеанса траје пола сата, 40 минута, ја седим сат времена, она једнако прича са мном. Дођосмо ми до сат и 45 минута, она прича, ја кажем: "Стани, извини, колико ово траје? Шта се ово дешава?", каже она: "Јао Надо, ви сте тако дивни, ја бих с вама да се дружим". Ја по њеном столу викнем: "Пиши да си рекла да сам нормална, да покажем свима који кажу да нисам" - рекла је Нада.

БОНУС ВИДЕО: