Мима је добио епитет вечитог нежење, а мало о зна да је он ипак био ожењен, али брак није дуго потрајао.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, глумац је давне 1992. године у Црној Гори упознао Сунчицу Ђурић, која је летовала у Херцег Новом. Венчали су се у Београду, после неколико месеци забављања, на његову крсну славу, Аранђеловдан. Славље је било организовано у павиљону „Цвијета Зузорић“, а догађај су испратиле „ТВ новости“.

Младожења је на венчању носио тегет одело, а млада венчаницу розе боје и машницу у коси. Кумови су им били Жарко Лаушевић, Мимин колега и близак пријатељ још од студентских дана, и драматург Хајдана Балетић. Нажалост, брак није потрајао, Сунчица и Милутин су се развели, а глумац се више није женио.

 

 

‒ Сунчица и Мима узели су се из љубави и били су у браку две и по године. У почетку су живели на Врачару, да би затим отпутовали у Аустралију, где су провели девет месеци. По повратку у Србију, још неколико месеци су живели заједно на Дорћолу, а онда су се развели. Једноставно, емоције су нестале и њих двоје су одлучили да ставе тачну на брак и наставе свако својим путем ‒ рекао је тада извор за Републику.

Фото: АТА имагес

 

 

- Муци Драшкић, тадашњи управник Атељеа 212, у коме смо славили свадбу, дошао је да ми честита и рекао 'Одлична журка, закуни се да ћеш направити још бољу када се будеш разводио'. Нисам га послушао јер је развод увек тужна ствар и мени је пао са сузама у очима, али сам тада схватио шта је хтео да ми каже.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: