Ако је веровати астролозима, хороскоп нам може открити пуно тога о личности сваког хороскопског знака, а између и осталог које су то особе које виде само добро у људима, па им промакну неке важне ствари због којих касније испаштају.

Фото: Профимедиа

 

Неке жене су непоправљиве сањарке које не виде ништа лоше и проналазе оправдања за све грешке партнера, а неке су толико брзоплете да забораве да добро размисле пре него што се упусте у везу, и тако на крају и једне и друге заврше са потпуно погрешним човеком.

Како се у народу каже особа која дозволи да јој неко "седне за врат", је особа која може да трпи туђи безобразлук.

Астрологија каже да се жене рођене у следећа четири знака Зодијака увек лепе за погрешне мушкарце!

Ован

Жене рођене у знаку Овна су одважне, препуне авантуристичког духа и привлачи их узбуђење које доноси свакодневица у покрету. Међутим, овај неустрашиви приступ животу понекад их може одвести у загрљај мушкарца који не тражи исти ниво преданости, пише Астроталк. Због импулсивне природе, често не виде знакове упозорења, па пре него што то схвате, нађу се у лошој љубавној вези која заправо није у складу с њиховим дугорочним плановима и циљевима.

Близанци

Жене рођене у овом знаку су познате по брзоплетости, шарму и друштвеној природи. Иако их ове квалитете чине магнетима за супротни пол, оне их, такође, могу одвести према мушкарцима који можда нису искрени у својим намерама. Двострука природа зна у женама Близанцима да створи борбу између жеље за дубоком емоционалном везом и површне привлачности. То је разлог зашто се често нађу у везама којима недостаје дубина за којом оне уистину трагају.

Вага

Жене Ваге праве су романтичарке, увек у потрази за савршеном љубавном причом. Међутим, ова потрага за идеализованом романсом може их навести да игноришу знакове упозорења и буду с мушкарцима који емоционално нису на истом нивоу као оне. Ваге имају урођену жељу за складом, а то понекад зна толико да их заслепи да не виде како нови партнер можда неће исказивати једнак ниво преданости. Све то на крају води до незадовољства јер веза није складна.

Стил