- Након породичне расправе отац је два пута у стомак убо свог сина К. А. (43) који је хитно примљен у КЦ Војводина где је одмах збринут - каже извор Курира.

Отац се сумњичи да је починио кривично дело тешко убиство у покушају.

- У Ургентни центар Клиничког центра Војводине дана јуче је примљен пацијент К. А. који је у тренутку пријема био свестан, оријентисан, комуникативан и стабилан. Пацијент је примљен са повредама у виду убодне ране у пределу абдомена. Након комплетне дијагностике, хируршке обраде и тоалете ране пацијент се стабилног стања отпушта на даље кућно лечење - рекли су нам из КЦВ.

Кад је у питању напад на Лиману, полиција још трага за нападачем и детаљно испитује околности овог случаја. Младићу В.П. (22) нанете су лакше телесне повреде.

- У Ургентни центар Клиничког центра Војводине примљен је пацијент В. П. који је у тренутку пријема био свестан, оријентисан комуникативан и хемодинамски стабилан. Локално у пределу главе, фронтална регија, у пределу десног рамена, десне подлактице и леве шаке уочавају се отворене повреде. Након комплетне дијагностике, хируршке обраде и тоалете рана и овај пацијент је пуштен кући.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: