Наиме, 2022. године Јелена Радановић је на свом Инстаграм налогу изнела низ увреда на рачун Јоване Јеремић.

- Има ли ишта огавније и поремећеније од ове сподобе? Човек није видео децу три године, овај психо брбља о себи и храни свој его - написала је Јелена тада.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм јеја.ђурицанин

 

Јована јој није остала дужна, те јој је том приликом жестоко одговорила на прозивке.

- Вереницама мушкараца које немају своју професију, такође име и презиме, већ су само веренице својих мушкараца, а не личности саме за себе нећу давати публицитет. Не знам ко је особа нити ме дотична интересује. Најважније је да се човеку помогне да пронађе своју децу и ја увелико радим на томе. Док други причају о мени, а знате ону стару „Мишеви често зборе о лаву, мишеви туђе животе воде. Ал су без даха од свога страха. Лава не воле. Ал му с едиве. И миш никада неће да призна како се лаву искрено диви. Миш сања често славу и престо. Ал грицка, шушка и тако живи. Причају како познају лава и да су јачи, безбрижно леже, ал чим се лавља појави глава настане тајац, па се разбеже. Спори, а мисле како су брзи, у својој злоби мишеви труну, неко је рођен само да мрзи, а неко рођен да носи круну“ - изрецитовала је водитељка песмицу Недељка Попадића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ново јутро

 

Јеремићева се овде није зауставила, те је у оквиру свог излагања споменула и Слобину прву супругу Кристину Кију Коцкар:

- Још нешто. Ако већ тражи популарност нека се угледа на Слобину прву жену Кију Коцкар која има име и презиме за разлику од ње, и јавна је личност у односу на њу, а ако пак има комплекс ниже вредности у односу на Кију јер је Кијина сенка, нека иде код психијатра. Велики поздрав од мале која чини чуда. Нисам јој ја крива што је у Кијиној сенци, па фрустрације лечи на другим успешним и оствареним женама које имају име и презиме и нису ничије веренице него личности за себе. У овом слуачају се каже "он је муж Јоване Јеремић", а не обрнуто "вереница Слобе Радановића" - рекла је она тада.

Блиц