Познати певач Харис Џиновић се развео недавно, а у међувремену после развода су га доводили у везу са певачицама. Између осталог сада и са Гогом Секулић.

Гога је гостовала у емисији "Амиџи шоу" у којој је затечена питањем о старијем колеги. 

- Ко ти је нови дечко? Харис? - питао ју је Огњен, на шта је она као из топа одговорила.

- Да завршимо ту тему, поштујем човека, његову каријеру. Тату имам код куће, ћале ми не треба, немам дечка, имам доста удварача, кад будем имала дечка ја ћу вам рећи - рекла је Гога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

- Харис Џиновић и ја?! Он може отац да ми буде, он је годиште мог оца. Да се човек не увреди, ја поштујем његов рад, човек је господин. Можда његова бивша супруга више воли старије мушкарце, али за Гогу је познато да не воли. Сви знају да Гога Секулић воли млађе момке - рекла је певачица за Pink.rs.

Гога је пре неколико година стекла славу хитом "Гаћице", а сад је поново успела да заведе млађег мушкарца, али само у споту песме "Вечерас".

Овај сингл, који је данас објављен, најава је њеног надолазећег албума. Гогини фанови су са одушевљењем дочекали спот, који је већ привукао велики број прегледа на YouTube-u, што потврђује њен повратак на музичку сцену у великом стилу.

 

БОНУС ВИДЕО: