Бака Прасе и Ања Бла били су неколико година у вези која је имала успоне и падове, а сада су решили да је дефинитивно крај. 

Јавности је тешко да поверује у раскид, пошто су неколико пута лажирали исти. Овога пута је наводно Богдан за све "крив".

Ања је решила  да напусти Београд после свега. Спаковала је кофере, а друштво ће јој правити пријатељица. 

Огласила се на свом Инстаграм профилу раним јутарњим часовима, али још увек није познато где се тачно упутила.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

 

Истакла је да је Богдану увек била подршка, али да он тест није прошао: 

- Искрено, камо среће да сте сви ви у праву. Камо среће да сам спонзоруша и да сам га само искористила. Али не... Ипак сам исправна особа која је била са њим из љубави. Након што ми се моја доброта и посвећеност једној особи обила о главу, верујте ми да би више него ишта волела да сте у праву.

- Још нешто... Видим да многи мисле да је раскид фејк, али време ће показати да није... Такође, видим да многе буни зашто сам ја и даље у нашем стану. Не знам како нисте чули, али је буквално рекао у клипу да ја остајем овде у стану, а да је он у процесу селидбе. Невероватно колико људе заслепљује мржња према мени (највише мушкарце) и да чак након што је Богдан рекао да је он "кривац" и покретач раскида, људи и даље виде проблем у мени и пишу да сам ја њега оставила. Нема потребе да пишете коментаре типа: да сам ја права била бих уз њега, јер ја сам желела, он не жели! Нема потребе да пишете да је он озбиљан лик који је спреман за породицу, а ја само путујем и слично, јер сам ја та која је озбиљна и спремна на све, а он није итд...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

 

БОНУС ВИДЕО: