У ВЈТ у Зајечру биће саслушана три нова сведока, један Боранин и два из Бањског Поља која ће пред тужиоцем изнети све што су последње видели и све што знају, а у вези је са мистериозним нестанаком девојчице, тог кобног 26. марта у Бањском Пољу.

Такође, првоосумњчени за убиство двогодишњедевојчице, Дејан Драгијевић је преко свог браниоца поднео захтев да поново изнесе свој исказ у Тужилаштву, међутим када ће се то догодити још увек није познато.

"За сада је извесно да ће три нова сведока везано за случај нестанка Данке Илић, бити саслушани сутра у 10 сати. За давање поновног исказа Дејана Д. осумњиченог за убиство двогодишње девојчице још увек се не зна, датум није утврђен, због сезоне годишњих одмора. У сваком случају, чим се буде одредио датум, о томе ће јавност бити обавештена", кажу у ВЈТ у Зајечару.

Уколико дође до промена које су у вези са било каквим околностима које би у даљем току истраге довели до одређених сазанања, а која су у вези са проналаском тела двогодишње девојчице Данке Илић, које још увек није пронађено, према сазнањима извора блиског истрази, након истека законског рока од 6. месеци, биће подигнута оптужница против осумњчених за убство детета.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: