Татјана је објаснила и како се издвојити од других и добити титулу инфлуенсера.

Фото: Инстаграм принтскрин/tatjana_jo

 

Татјана истиче да је овај посао далеко више стресан - чак 90 одсто више од њеног претходног занимања јер све зависи од вас самих.

- Уколико се довољно трудите, делите занимљив и користан садржај, делите праве информације и ослањате се на то да људи који вас прате то чине јер имају поверења у оно што говорите, добијећете нове пратиоце на основу свега тога - рекла  је Татјана и додала:

- Добијаћете нове пратиоце на основу свега тога и онда вам разни брендови шаљу упите за разне кампање и ако желите да учествујете, као и уколико ваша понуда прође и ви то наплатите, морате за то имати своју фирму.

 

 

- С друге стране, уколико немате годишње уговоре, ви не можете бити сигурни да ли ће вас и када неко ангажовати и зато је важно да свакодневно креирате неки добар садржај и имате искрену конекцију са пратиоцима, па ћете лако доћи до тога да вас брендови препознају као некога ко би на прави начин представио њихов производ, услугу... - наставља Татјана.

Инфлуенсерка истиче да не смете да заборавите да сте ви на друштвеним мрежама бренд за себе и да је све до тога како ћете га градити.

 

 

- Ја можда нисам најбољи пример паметног вођења али мислим да јесам доследна, вредна и одговорна, са сам самим тим, као што сам већ писала, презадовољна - рекла је Татјана и открила мане овог посла:

- Овај посао има своје мане, прва да сте зависници од телефона, али опет све је на вама и организацији. 

 

 

Татјана је једна од многих инфлуенсерки која је проговорила на ову тему и свима им је заједничко исто - труд, рад, ред, дисциплина и креативност.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".