Томовић је био неколико година у илегали због биполарног поремећаја од ког болује. Сада је поново у жижи медијског интересовања због изјаве да жели еутанзију у Холандији. Бојан увек искрено прича о својој болести. 

- Желим да ме успавају у Холандији, тамо је еутаназија легална, а пошто је самоубиство и по свим верама највећи грех, ја бирам оно што је легално, а шта ће ме коначно ослободити мука - рекао је Бојан.

Певач се осећа исцрпљено и каже да више нема енергије за болничке третмане: 

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

- Живети и борити се са биполарним и посттрауматским поремећајем је јако исцрпљујуће, а ја више немам снаге чак ни за болницу, доста ми је клиника и разних болница, терапија и лекова који су ме деформисали у сваком смислу, тако да што се планова тиче, планирам да путујем и то баш до Холандије - каже певач за Републику.

Певач се од детињства бори са поменутим проблемом, тако да ни непријатељу не би пожелео ту врсту болести: 

 

- Ни највећем непријатељу не бих пожелео да се нађе у стању које ја имам. Одмалена сам у болницама, на терапијама и нема промене кад је лечење у питању. Моје стање је такво да иде од најгоре депресије и црнила до највеће еуфорије. Кад узимам лекове, понашам се као биљка, а кад их не узимам, стање је још горе. У суштини, терапију не смем да прескачем, али се и то дешавало, радио сам то на своју руку - прича Бојан и наставља:

 

- Било је дана кад сам само лежао у кревету и размишљао о томе да би најбоље било да се не пробудим. Ето до које мере иду те црне мисли. Не може то да замисли здрава особа. Депресија је нешто на шта се човек никада не навикне. Нема шта нисам пробао, а ево сада сам отишао на приватну клинику да видим каква ће ситуација ту да буде. Плаћа се, наравно, имао сам неки штек који сам дао за то и износи неколико хиљада евра. Знам за многе певаче који су ту долазили, али о томе ћуте. Наравно, не бих да друкам било кога, ипак је то приватна ствар.

 

БОНУС ВИДЕО: