- Моја мајка је мени била читав живот, и отац и мајка и најбоља другарица. Тако да нисам осетила то одрастање без оца, само у неким тренуцима у основној школи, када су ме деца задиркивала због тога, али мајка ми је савршено објаснила – породица су људи који се воле, па чак и ако неко није у крвном сродству, колико има усвојене деце, па се воле највише на свету - испричала је Теодора за медије.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Гордана је Теодору добила са војним аналитичарем Мирославом Лазанским, који је преминуо 2021. године, а који до свог последњег дана није признао ћерку. Он је након Теодориног рођења засновао породицу, а њена мајка остала је самохрана мајка, која се трудила да јој надомести фигуру оца.

Теодора је сада, у интервјуу, открила да су је деца задиркивала зато што нема оца.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Моја мајка је мени била читав живот, и отац и мајка и најбоља другарица. Тако да нисам осетила то одрастање без оца, само у неким тренуцима у основној школи, када су ме деца задиркивала због тога, али мајка ми је савршено објаснила – породица су људи који се воле, па чак и ако неко није у крвном сродству, колико има усвојене деце, па се воле највише на свету. Тако да је битан тај однос људски, моја мајка је мени све на свету - искрена је Теодора.

Глумица је открила и да је током школовања трпела вршњачко насиље.

- Јесам, нажалост, задиркивала су ме деца, али сада ми је јасно како сам ја њих нервирала. Мама ме је тако научила, ја у себи нисам имала трунку мржње, ни те искомплексираности са којом су се они носили, и отуда све те несигурности. Зли људи су дубоко несрећни, добри људи који су срећни сами са собом немају потребе да повређују другу особу, него само да им улепшају живот.

Фото: АТА имагес

 

 

- Деца су ми говорила: ‘ти немаш тату’, а ја им кажем да имам моју маму, а они ми кажу да немам породицу, да немам никога. Ја кажем да смо породица мама и ја. Ја станем и овако им кажем и онда то њих изнервира јер се ја не расплачем, не увредим се јер ја то тако мислим и осећам, имам љубав своје мајке и мени је то сасвим довољно - рекла је она.

Иначе, Теодора Бјелица удала се у тајности за две године млађег фудбалера из Хрватксе, Карла Мухара.

БОНУС ВИДЕО: