Снеки је гостовала у њеној емисији "Поподне са Леом Киш" и открила зашто се након успеха у пољу класичне музике ипак определила за комерцијалну, народну музику.

Фото: Предраг Митић

 

- Тешка срца, знаш колико сам класику волела и колико је то теби и мени ишло од руке. Теби клавир и певање, а ја сам више била усмерена на певање. Ја сам увек похађала две године за годину, ту су била и међународна такмичења - рекла је Снеки, то је подсетило водитељку како јој је некада завидела на томе.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand News Tv Grand

 

- Јао што сам била љубоморна и завидна тада. Ти даш две године, а ја морам целу школску годину да учим - признала је Леа.

Певачица је истакла како је одувек волела народну музику и да се не каје због такве одлуке јер је поносна на своју каријеру, али да исто тако не сумња да би подједнако успешна била и у класичној музици.

Фото: Архив Новости

 

 

Снеки је својевремно у једној Грандовој емисији открила и како је Леа увек била велика заводница.

- Моја Леица, јесте ми смо се дружиле од малих ногу. Леа је увек била дивна другарица, заносна црка за којом су увек сви момци лудели. Увек је била прелепа, елегантна, дивно је свирала клавир и певала- похвалила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".