Миљеник жена свих генерација прошлог септембра је постао и отац. Дечак је добио име Јаков.

Познато је да Тијана живи у Португалу, али мало је познато ко је њен отац.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, отац Тијане Симић је наш познати фудбалер Саша Симић.

Он је низ година играо у Португалу за њихове познате фудбалске клубове „Мадеиру“, „Боависту“, „Беиру Мар“, а по завршетку професионалне каријере постао је успешан фудбалски агент.

‒ Тијана је због очеве каријере као мала отишла у Португал. Тамо је провела неколико година, а онда је пред крај основне школе дошла у Београд.

Фото: Инстаграм принтскрин/deethebee

 

 

Тако је и добила надимак Португалка. У Београду је завршила средњу школу, а радила је и у српској кући фудбала. Пре неколико година поново се вратила у Лисабон, за који је изузетно везана ‒ наводи извор и открива како су се она и Милош упознали.

‒ Тијана је Милоша упознала преко своје добре другарице из детињства, која дуже време познаје и глумца. Одмах су се пронашли, била је то љубав на први поглед.

Фото: Инстаграм принтскрин/deethebee

 

 

Будући да се мало пре тога развео, нису желели да губе време и после нешто више од месец дана забављања решили су да се венчају у ужем кругу породице и пријатеља.

За све се сазнало када је Милош на друштвеним мрежама објавио фотографију с бурмом на руци, а у опису исте је кратко написао „заузет“ ‒ завршава извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: