Оно што их повезује и чини срећнима је оно што проналазе једно у другоме и оно што једно другоме дају - љубав, разумевање и склад који који се рађа када се две савршене половине најзад пронађу.

Њихов брак ће овог августа заокружити више од деценију, а они су својевремено причали и о питању потомства, које би, како каже дизајнерка, довело до развода.

Фото: АТА имагес

 

 

- Као свака друга особа која износи свој став на ту тему. Потомство је нешто за чим сваки човек, поред потребе, мора да осети и огромну одговорност - рекао је Вељко док је Верица навела да би жеља за дететом довела до развода.

- Ми смо у браку у коме је потомство немогуће. Вељков избор је тренутно такав и без обзира на то што мисли да је то заувек тако, не значи да се једног дана неће променити.

Фото: Милена Анђела

 

 

Ако то буде за мог живота, нећемо бити муж и жена, али бићемо свакако најбољи пријатељи.

- На нашу срећу, тренутно живимо јако срећан живот. Колико ће он трајати само Бог зна, јер он нас је у свој његовој неспојивости спојио - објаснила је Верица пре неколико година.

- Мој муж не жели децу и поштоваћу његову одлуку. Више пута је рекао да не разуме људе којима су деца најважнија на свету - рекла је Верица за "Информер".

Фото: АТА имагес

 

 

Она иза себе има већ два брака и троје деце, док је њеном изабранику ово први брак.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: