Нада осећа нелагодност због тога што се њено име повезује у негативном контексту са случајем убиства Јелене Марјановић. Осумњичени за убиство био је пебвачицин супруг Зоран Марјановић који је прво добио 40 година затвора, а тренутно је на слободи пошто је случај враћен на почетак. 

- Прошло је скоро осам година од тако једне велике трагедије и није ми јасно зашто ме људи зову и питају о случају који нема везе са мном. За мене је то прошлост. То су испричане приче и чему више да се то наставља? Једноставно прича је завршена, једна млада девојка је убијена и то је највећа трагедија. Стално нешто ме зову да ме питају у вези тога. Стављају ме у исти кош са људима које и не познајем. Ја сам се дружила и одлазила у ту породицу, али разне ствари су се догађале које немају везе са мном. Свако је нешто рекао у вези са тим случајем. Сви смо били избезумљени кад се то десило. Ни ја сама више не знам где се налазим, искрено да вам каже - рекла је Нада за Курир.

Фото: АТА имагес

 

- Мени је само жао када смо хтели да се скупимо паре за малу Јану да се отвори посебан жиро рачун за дете, Зоран то није дао. Није желео помоћ људи. Цео регион је био у жалости и желео да помогне.Тада су ме сви звали, јер су видели да сам ја одлазила у њихову фамилију и била сам на њиховој задњој слави. Међутим, не знам што ме људи питају за људе са којима је немам никакве везе.Ограђујем се од свега тога - закључила је певачица.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

БОНУС ВИДЕО: