Пут до победе није био лак, али је она успела да се избори за заслужену титулу. 

Током такмичења, публика је имала прилику да упозна Шејлиног мужа Армина који јој је велика подршка у свим животним ситуацијама, а сада и у пословним. 

 

 

- Снимала сам како певам и ставила сам видео на стори, на шта ми је супруг рекао да ипак треба да ставим као рилс на Инстаграму, али ја сам била сумњичава. Бринула сам шта ће други рећи, ја сам уметник, завршила сам академију... Водила сам се стереотипима тим... Ујутру кад сам се пробудила, Инстаграм и ТикТок су ми били пуни нотификација. Био је у праву јер је преко ноћи видео имао 100.000 прегледа, а сада већ има преко милион. Армин је закачио и на ТикТок док сам спавала, имао је добар осећај. Тада сам видела да има шлифа за те ствари. Од тог видеа је све кренуло, све сам му препустила. Он ми данас све ради и за све је задужен, да није било њега не би било ни мене - говорила је Шејла у емисији Причаоница и открила да је њен супруг бодрио да се пријави за такмичење "Звезде Гранда":

 

 

- Много ми је кроз живот енергије одузимало то размишљање шта ће други рећи, сада са сигурношћу могу рећи да сам изашла из тог оквира. Он је био за то и да се пријавим за "Звезде Гранда" јер сам ја неко ко је желео да се бави јавним послом, а да не буде јавна личност. Имала сам страх од неуспеха... Армин ми је тада рекао да немам шта да изгубим, а ја сам опет размишљала шта ће други рећи, а не шта ја у суштини желим... После психотерапије сам сама себи на папирић написала шта су моји приоритети и жеље...

БОНУС ВИДЕО: