Певачица Лепа Лукић током своје богате каријере стекла је велико богатство, а у њеном власништву су кућа, два стана, као и много накита.

Многи су се питали ко ће наследити певачицине некретнине, као и све вредне ствари које поседује, а она је сада решила да открије о коме се ради.

– Написала сам тестамент у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки, ако ја одем пре ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наследиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат – рекла је Лепа за "Информер".

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је у више наврата истицала колико јој њен кућни љубимац значи те не чуди што је братанцу поставила услов да брине и о њему.

– Она је чудо од мачке, ја је доживљавам како своје дете. Зато сам морала да је збринем и да знам да ће бити добро када ја одем на онај свет. Од 2011. нас две живимо заједно као мајка и ћерка. Много је паметна, ма паметнија је од мене! Она се никад није пела на сто док ја једем, као што то раде друге мачке – испричала је са осмехом.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Подсетимо, Лепа је једном приликом испричала и зашто није имала децу.

- Ја сам се у младости свега одрекла да бих певала, нисам ја нероткиња. Прво дете сам абортирала због каријере. Била сам млада! Касније више никад нисам могла да затрудним – објаснила је Лепа једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: