Мештани једне улице у Подгорици су се досетили неконвенционалног начина (уистину, и противзаконитог) да се изборе са присуством жаба у комшилуку, које су им дуже време правиле проблем — али је решење ускоро прерасло у још већи проблем.

Наиме, овим несвакидашњим инцидентом се позабавио аутор Јутјуб канала "Очи Подгорице", који је објаснио шта је изазивало проблеме заједнице.

Фото: Твитер принтскрин/@rain_wind_storm

 

 

- Говоримо о веома специфичном проблему, проблему буке коју су изазвале жабе. Поток преко лети пресуши, али се овога пута формирала локва која погодује развоју популације жаба, које су толико бучне током целог дана, да сметају мештанима. Из тог разлога, неколико од њих су се одлучили на потпуно неконвенционалан начин решавања проблема - објаснио је водитељ.

"Људи су мислили да је мени кућу срушио"

Ипак, проблем ни након домишљатог и опасног решења није решен, штавише, постао је још већи.

 

 

- Проблем је велики, више од десет фамилија не може да функционише. И комшија је покушао ту да убаци динамит, који, када је експлодирао, људи су трчали около мислећи да је мени кућу срушио. Проблем не да се није решио, него је још већи проблем направио јер се још више жаба размножило - објаснио је суграђанин.

Фото: Твитер принтскрин/@rain_wind_storm

 

 

Како је комшија даље рекао, комшилук је спреман и да плати само да се проблем реши, али епилог ове несвакидашње приче није познат.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: