Водитељка и ауторка емисије "Практична жена", Наташа Павловић, недавно је удала сестру, а њихово необично венчање постало је вирално на друштвеним мрежама.

Како је водитељка објаснила, у питању је српско-америчка свадба, с обзиром да је зет из Њујорка.

Ипак, свадбену журку организовали су у једном популарном ресторану у српској престоници, након што су судбосноно „да“ изговорили у Храму Светог Саве.

Фото: Инстаграм принтскрин/prakticnazena_

 

 

- Ово је моја сестра Невена, а ово је мој зет Ед. Ед, ти си сад зет и постаћеш познат кад те окачим на Инстаграм јер имам много пратилаца - кроз смех је рекла Наташа новопеченом зету, а потом додала:

- Моја сестра и зет довели су много родбине и пријатеља из белог света и направили микс култура, љубави и среће. На питање зашто свадбу праве у Београду, а не у Њујорку, одговор је – Ед је инсистирао јер је желео да то буде у земљи његове драге - објаснила је водитељка.

 

Ту није крај изненађењима. Ову необичну свадбу обележило је и изненађење које су младенци припремили за све госте.

 

 

Свака званица добила је торбу са поклонима, почев од традиционалног српског пића - ракије, ајвара, па све до наочара за сунце.

Можда и највеће изненађење била је корпа усред ресторана препуна папуча, како би даме могле да одморе ноге од високиих потпетица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: