Подсетимо, претходном пресудом О. Ђ. је такође био осуђен на 14 година робије, али су судије Апелационог суда услед пропуста пресуду укинуле и вратиле предмет на поновно суђење.

У пресуди се наводи да је О. Ђ. неутврђеног дана, током зимских месеци, крајем 2016. године, око 10 часова, употребом силе, тада малолетну рођену сестру принудио на обљубу.

"Након што се вратила кући од свог тадашњег момка са прославе годишњице емотивне везе и за време док је лежала на кревету у спаваћој соби, испитивао ју је да ли је имала сексуалне односе са тадашњим момком, па јој је, након што му је оштећена одговорила да није и усправила се, док се налазила у седећем положају на кревету, пришао и обратио јој се речима: "Сад ћемо да видимо", којом приликом ју је ударио песницом у око. Потом ју је оборио на кревет и запушио јој руком уста да не би могла да вришти и да је не би чуле комшије. Наставио је да је туче песницама по глави и телу, пише у пресуди и додаје се да је тада започео присилан полни однос са оштећеном.

Наредне године, током лета, како се даље наводи у оптужници, окривљени је употребом силе малолетну сестру принудио на обљубу.

БОНУС ВИДЕО: