Вики Миљковић развила је бизнис са некретнинама и како је и сама рекла иде јој невероватно, па је једну зграду у луксузном насељу у српској престоници, Београд на води, распродала за 45 секунди.

- Београд на води, је постао центар дешавања на Балкану. Не само код нас, него генерелно. Такво насеље нема у региону, има тек у Турској. Купују и Турци, Кинези, Руси, Украјинци, наша дијаспора. Београд на води се распрода у 45 секунди. Једну зграду смо распродали за 45 секунди - рекла је певачица за Светски радио.

На питање новинара колико јој је тешко да се бави и својим примарним послом, певањем али и некретнинама, Вики је открила да има још један бизнис.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја имам и трећи посао. Ми имамо фирму у Истанбулу, која се бави производњом намештаја за хотеле и ресторане, и то ми одузима доста времена, јер сам најмање 10 дана месечно у Истанбулу због тога, али уживам у свему томе и не пада ми ништа тешко - рекла је Миљковићева.

Подсетимо, Вики и њена фирма сада раде и на реконструкцији виле Цеце Ражнатовић на Кипру, а сада је открила и докле су стигли са радовима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Није готово још. То је велики посао, захват. Мени се та вила много допада. Није само морски, тотално је Америка вајб, која је пренешена на Медитиран. Има ту много детаља које ћемо први пут урадити на том пројекту - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: