Ипак, љубав није брзо опстала. Иако ни Богдан ни Олга нису на својим налозима на друштвеним мрежама објављивали заједничке фотографије од првог дана када су започели своју везу, сви су знали да између њих нешто има.

Једном је чак и осванула слика са венчању Олгине колегинице, тенисерке Јоване Јакшић и Вујадина Јовића, а том приликом је срећни пар објавио заједничку фотографију на Инстаграму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuja Jovic (@vujajovic)

Од почетка емотивне везе кошаркаш Богдан Богдановић и тенисерка Олга Даниловић покушавали су да сакрију своју љубав од очију јавности. То им је углавном полазило за руком, па се о њиховом односу мало тога зна.

Али, после више од две године љубави познати пар прекинуо је романсу и свако је кренуо својим путем.

Фото: Профимедиа

 

 

Утисак је, бар по објавама на друштвеним мрежама, да су им односи захладили од карантина и корона вируса. Није било могућности да буду заједно, док је Олга снимљена на концерту у Задру, где је била веома расположена у друштву најмађег брата Новака Ђоковића, током Адрија тура на којем је учествовала.

Како преноси Блиц, Богдан и Олга су много причали о будућности своје везе и схватили су да свако од њих има различита мишљења за период који је пред њима. Остали су у пријатељском односу, али су одлучили да се растану и остану пријатељи.

Фото: АТА имагес

 

 

"Од почетка љубавне везе они у јавности нису желели да се оглашавају, ни да потврде, али ни да демантују да су у љубавној вези. Но, било је више него очигледно да су заљубљени, срећни и испуњени где год да сте их видели у граду. Када су то Богданове прилике дозвољавале, време би заједно проводили у Београду, а док је био у Америци Олга је одлазила код њега. Сваки слободан тренутак од спортских обавеза проводили су скупа. За све у околини важили су за складан пар. Иако их велики број фанова прати на друштвеним мрежама, они никада до сада нису желели да поделе фотографију на којој су заједно нити да одговарају на њихова питања везана за љубавни статус. За медије су увек имали исти одговор, да своју приватну страну живота желе да сачувају за себе, те да могу да одговарају на питања која се тичу њихове каријере. Чак и кад су прославили прву годишњицу љубави, нису желели да причају о њиховој романси", објашњава извор близак пару и додаје:

 

 

"Сви су били изненађени када се сазнало да однедавно нису заједно. Много су причали о будућности њихове везе и схватили да свако од њих има различита мишљења за период који је пред њима. Одлучили су да се у пријатељском тону растану и да после свега остану у контакту јер имају велики број заједничких пријатеља, преко којих су се иначе и упознали. Свако је слободу искористио како би се посветио својим обавезама".

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdanbogdanovic

 

 

У мају 2023, Мондо је јавио да је Олга потврдила везу с Јаном Облаком у разговору са домаћим медијима на Ролан Гаросу, док је капитен кошаркашке српске репрезентације Богдановић недавно изашао из љубавне везе са манекенком Саром Радовић.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: