То је знала и славна глумица Грета Скаки, али је то ипак није спречило да започне забрањену везу са својим рођаком, односно братом од тетке, што је изазвало скандал невиђених размера.

Да прича буде још бизарнија, она је са њим касније ушла и у брак, а 1997. су добили и сина, а целокупна ситуација направила је раздор у породици. Гретин отац Лука, иначе славни италијански сликар био је потпуно ужаснут оваквим расплетом и инцестуалном везом, међутим, упркос гласном противљењу није могао да стане на крај њиховој љубави.

 

 

- Мој тата је био дубоко повређен и прилично уништен. Био је веома љут, испричала је Грета у једином интервјуу који је дала када је реч о овом односу, признавши да је и она сама била ужаснута емоцијама које је осетила према три године старијем Карлу.

- Он је био моја утеха, моја стена, и човек коме сам се окренула када сам се осећала очајно, додала је.

- То се просто догодило једне ноћи када је дошао код мене и био је то потпуни шок. Били смо дуго пријатељи пре него што се то десило и нисам га раније посматрала на тај начин. Дефинитивно сам била ужаснута због тога и бринула сам се како то да саопштимо људима - на првом месту породици. Неки од рођака са италијанске стране били су веома огорчени. Мом оцу је то било посебно тешко, јер је Карло био његов омиљени рођак. Били су блиски пријатељи, а дуго после овога нису причали. Католички оријентисане новине толико су негодовале када се наша веза обелоданила. Била сам уплашена, мислила сам да ћу можда морати да побацим нашу бебу. Имала сам осећај да је смак света. Ја сам тражила неког ко ће ме волети, подржавати и бити ту за мене и децу. Карло је био стена, неко ко даје и стара се о мени. Он апсолутно зна када је нешто приоритет и много ради за нашу породицу. Он је био прва особа у болници након што се Лејла родила и њен је кум. Он је био мој најбољи пријатељ и он је постао мој љубавник, испричала је глумица једном приликом.

 

 

Њихова веза годинама је била строго чувана тајна, разумљиво због чега, нити су они икада говорили о својој љубави. Заправо, до скоро се веровало да су још увек заједно, иако се испоставило да су се развели још пре деценију, што је потврдио Гретин менаџер.

- Развели су се пре 12 година, обавестио је јавност. И извор близак 62-годишњој глумици потврдио је да је дошло да растанка, али је нагласио да је разлаз прошао у пријатељском духу.

- Једноставно су се растали као што многи други парови раде, али међу њима нема анимозитета. Имају заједничко дете и желе једно другом добро. Једноставно нису били суђени једно другом. Грети је приватност веома важна и никада јој није било пријатно да разговара о личним стварима, рекао је извор.

Иначе, славна глумица је пре њега била у вези са Винсентом Д' Онофријем са којим је добила ћерку Лејлу Џорџ која се и сама бави глумом, и иначе је бивша супруга Шона Пена.

Раскид са Винсентом је Грета веома тешко поднела, јер је он био њена највећа љубав, а наводно јој је након тога требало чак четири године како би поново почела да ради.

Мондо