Популарна певачица Драгана Тодоровић, познатија као Јана, своју каријеру започела је на Косову и Метохији, где је и рођена. Сада је открила како јој се живот променио кад је упознала супруга Ивана Тодоровића, а потом испричала шта везује њу и светску звезду.

Фото: Принтсцреен / Инстаграм / јанавип2011

 

- Ја сам певала на Космету. Била сам радна певачица, а Марина Живковић је имала своје гостовање у Косовској Митровици. Када ме је чула она се тада одушевила и рекла ми је да жели да ми помогне, да ме упозна са битним људима, да ме чисто увеже са целом овом причом. Ето она је мене упознала са Иваном и рекла ми је тада један млад момак отвара локал у Минхену и њему треба добра певачица и ти си као дете феномен и много ми је жао да останеш овде, ко све снима, ко све ради, мораш да кренеш даље и то је тако било - испричала је певачица за домаће медије како је упознала супруга са којим је наставила живот у Немачкој.

Јана је своју ћерку Кристину Џулијен добила у Америци

Занимљиво је да је српска "краљица бакшиша" ћерку родила на другом континенту, а да је порођај обавио лекар који је породио и чувену Селин Дион.

Фото: Профимедиа

 

- Отишла сам код моје куме у Лас Вегас, она и дан данас тамо живи , негде крајем августа. Била сам већ у поодмаклој трудноћи, другог новембра сам се породила и она је све то лепо организовала, обишли смо једно десетак ординација. Претпоследњи дан када сам већ имала карту, повратну за 12. септембар нисмо нашли лекаре, ово оно… Она мене зове и каже: "Кумо, мислим да је то то, лекар који је породио Селин Дион, ми ћемо њему да се обратимо". Неко од њених колега је познавао тог лекара и ми смо отишли код њега - присетила се наша певачица.

После прегледа Јана је уплатила аванс, али се њен супруг успаничио.

- Иван је мене молио једно 24 сата, немој молим те, ајмо ипак кући, шта знам, ово је преко света, да ли ће све да се уклопи, да ли ће беба бити како треба. Ја здрава права жена, како је мене мајка моја родила ја сам певала до пуних седам месеци, ја сам рекла не, ја остајем овде, ја сам нашла лекара, не могу да се вратим дала сам 500 долара капару, тако да сам остала тамо - каже Јана и признаје да је ипак мало и она страховала, али да је знала да је за будућност њеног детета боље да се роди у Америци.

Република