Никола Роквић проговорио је о новом изазову, породици, Новаку Ђоковићу, али и о својој фондацији уз помоћ које је скупио новац за дечије онкологије у Србији.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

- Јако сам узбуђен, велики изазов је за мене трчати 30 километара на планини Јахорини и после тога одмах концерт. Нисам то никада радио и једва чекам. Увек кад сам на планини и дам велики напор, брзо се опоравим, добијем још више енергије - рекао је Никола, па додао:

- Бојана и деца ће највероватније бити са мном, породично ћемо уживати. Све иде из породице. Она је стуб и основ постојања, због тога смо и нашу фондацију назвали "Породица". Време је када јако треба да негујемо породицу и породичне вредности.

Новак Ђоковић је вечита инспирација

Никола Роквић у пријатељским је односима са Новаком Ђоковићем и Јеленом Ђоковић, а о најбољем тенисеру свих времена, каже да је путоказ свима како треба живети.

Фото: Профимедиа

 

- Новак је вечита инспирација, чудо од човека, један наш путоказ, како треба да се понашамо, да живимо, ако изузмемо спортске успехе, битно је какав је човек, колико помаже, колико је ту за друге и колико је прославио нашу земљу. Тек ће сад на Олимпијади показати колико је спреман за све. С времена на време се дописујемо. Захвалан сам што су Јелена и он били моја подршка - истакао је Никола за "Блиц".

Блиц