Наиме, на данашњи дан се навршава 20 година откако је Радина мајка преминула, а на друштвеним мрежама је најпре њена сестра поделила фотографију њихове мајке уз емотивни опис:

 

 

- Људи ми увек говоре да изгледам баш као ти. Не бих то мењала ни за шта на свету. Волим те мама! 20 година живиш кроз нас, у нама, са нама... Доживотно! Обећавам - написала је Марија.

Рада је ту сестрину објаву поделила и написала кратко:

ФОТО: Принтскрин Инстагрм _марија_манојловиц_ анд радаманојловиц

 

- Пуних 20 година је прошло лепотице наша откад никога не зовемо "мама".

Док ми је мајка умирала схватила сам колико су људи погани

Рада Манојловић је једном приликом испричала са чиме се суочавала док је њена мајка била у болници.

- Тада сам са својих 19 година осетила колико су људи злобни. Тада сам била у болници са њом, довели смо је увече, нажалост сутрадан је преминула. То је било у Пожаревцу у болници. Тада сам се такмичила у Звездама Гранда први пут и испала сам, тад је била Тања Савић. Сећам се, долазила је једна жена која је имала ту неког свог болесног и она мени, мртва хладна, а зна да ми је мајка ту, на самрти... И она мени каже: "Како си тако сува и мршава, знаш колико она Тања Савић изгледа лепше од тебе на телевизији?". Ја је гледам, мислим се пу, како си погана! Она зна да мени мајка умире од рака, у мукама, зна да рак не траје два дана него дугих годину, годину и по дана борбе, и она може да ми каже "како си тако мршава, једи нешто". Тад сам схватила да никад не сме да ме поремети коментар тако неких људи којих је пуно - признала је Рада.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ сањамаринковиц

 

- А знаш ли шта ми је рекла медицинска сестра?! Мајка је затражила помоћ, звала ме је, тихо, то памтим и дан данас. Маја није могла да буде ту, изашла је испред, то су били неки последњи тренуци... Мама ме зове, ја отрчим до ње, она каже да зовем сестру и ја одем до ње, која је ту поред. Долазим до ње и сви су знали ко сам, јер сам већ певала, била сам полу позната у том крају. Зна да је то моја мајка и ја јој кажем "Дођите, молим Вас, много је боли, зове Вас", а она мени каже: "А добро, шта, и овако ће да умре". Ја то не могу да заборавим. То је нешто са чиме живим... Ја немам шта да кажем... Ја сам то све преживела, процесуирала и наставила даље - испричала је потресена Рада у "Претресу".

Блиц