Анђелов отац је познат јавности. Његово име је Славиша Милаш, а о односу са сином причао је само једном и пре то шест година.

Фото: Антонио Ахел/АТА имагес

 

 

- Што се тиче презимена и изјава да ме се Анђело одрекао, то није тачно. Много људи се разводе, али не мењају деци презимена. Права истина је да сам ја њима окренуо леђа. Задњи пут смо се видели када је Анђело имао неких 17 година и на позив њега и његове маме сам дошао код њих у стан да решимо неки проблем који је Анђело имао, али о томе не желим да причам. Испред њиховог стана ми је његова мајка саопштила да су му променили презиме, што ми је покидало срце. Ако се Анђело одрекао мог презимена, није морао да се одрекне у фамилији своје браће и сестара и друге баке, моје мајке, коју није видео 22 године - рекао је Анђелов отац и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Писало се и да сам ја скромних примања и да ме Анђелова породица зато није прихватила, да сам га по рођењу признао и дао му своје презиме и да га од његовог рођења више нисам виђао. То није истина. Радио сам на пумпи и одлично сам зарађивао, а доказ колико сам волео мог Анђела је моја одлука да дам отказ у тада најмоћнијој фирми и да одем у Јужну Африку и будем поред њега, када је његова мајка одлучила да оде код њеног брата Пеђе и да тамо живе. Био сам тамо седам месеци и онда смо се Љиљана и ја разишли. Нисам касније живео са њим, а они када су се вратили у Србију, на позив његове мајке или њега, увек сам био за њих, шта год да је затребало.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Један од највећих криваца за то што смо се разишли Љиљана и ја је њен брат, а Анђелов ујак, Пеђа, који је тада имао пуно утицаја на сестру, као што и сада има утицаја на Анђела. Пеђи би било паметњие да гледа свој, а не туђе животе, да уништава другим особама срећу. Није ми јасно одакле му право да вређа и омаловажава људе које ни не познаје - рекао је Славиша у интервјуу.

Иначе, Славиша Милаш у младости се појавио у споту Злате Петровић за песму "Једва чекам да недеља дође", где је глумио себе, односно момка који ради на бензинској пумпи.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: