Како је наведено, полицијски службеници Одељења безбедности Будва обавештени су од Одсека за међународну оперативну полицијску сарадњу Интерпол - Еуропол - Сирене да је једно лице у Панчеву пријавило да њена ћерка, која се налази у Црној Гори са невенчаним супругом, страхује за свој живот.

Службеници Одељења безбедности Будва извршили су претрагу терена у односу на детаље изнете у пријави и лоцирали возило марке БМW, лице Ђ.Д. (32) из Републике Србије и оштећену, која је имала видне повреде у пределу главе и тела.

Утврђено је да је те повреде нанео Ђ.Д. применом грубог насиља док су се налазили у породичној кући у Панчеву, те да је оштећену, противно њеној вољи, применом силе и претње по њен живот и тело, из Панчева довео у Црну Гору.

Оштећена је упућена на указивање лекарске помоћи, те су од ње и Ђ.Д. у службеним просторијама Одељења безбедности Будва прикупљена обавештења.

Тужилац у Основном државном тужилаштву у Котору се, након увида у списе предмета, изјаснио да се у радњама Ђ.Д. стичу елементи кривичног дела отмица.

По налогу поступајућег тужиоца Ђ.Д. је лишен слободе, наведено је у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО: